Нов телевизионен тандем ще озари ефира на NOVA тази пролет. До

...
Нов телевизионен тандем ще озари ефира на NOVA тази пролет. До
Коментари Харесай

5 факта за Мария Игнатова, които едва ли знаете

Нов ефирен тандем ще озари ефира на NOVA тази пролет. До емблематичния водещ на сантименталното риалити „ Един за различен “ Емо Чолаков застава очарователната Мария Игнатова.

Тя е едно от най-лъчезарните и положителни лица на екран. Гледали сме я във всевъзможни функции - и като актриса, и като водещ на известни телевизионни формати като X Factor България и “Звездите в нас ”. Какво обаче не знаем за нея? Вдъхновени от новината за новата прелестна водеща на " Един за различен ", взехме решение да ви срещнем с няколко малко известни обстоятелства за нея.

 един за различен NOVA

1.  Мария се интересува от света на модата, въпреки че това не е чак такава изненада, поради постоянно стилната ѝ визия. Тя е учила Моден мениджмънт в Холандия, само че по този начин и не приключва тази компетентност. По-късно се записва и учи Телевизионна публицистика.

2. Днес я познаваме най-вече като водеща на развлекателни шоупрограми, само че Мария може да се похвали и със спортни знания, тъй като е работила като състезателен публицист.

3.  Сред обичаните музикални групи на актрисата са легендарните за 80-те „ Тото ” и „ А-ха ”.

4. Може и да не сте забелязали, само че Игнатова в действителност може да пее доста добре. Това нейно качество тя демонстрира не единствено в първото издание на предаването за фалшификати " Като две капки вода ". Тя има и три студийни записа – " Не ме търси ", " Искаш " и " Невъзможно ".

5. Споделя, че в случай че беше супергерой, нейната загадка мощ щеше да е... да бъде невидима.
                             

Ако нямате самообладание да научите още на Мария Игнатова, гледайте я в нейното най-ново начинание в ефира на NOVA.

Ето какво споделя самата тя за воденето на формат като " Един за различен ":

„ За мен ще е доста забавно. Това е нещо ново и напълно друго от всичко, което съм правила до момента. Харесвам Емо и неговото необикновено възприятие за комизъм. Да застана паралелно до него в петия сезон на „ Един за различен “, за мен ще бъде голямо наслаждение. Човешките взаимоотношения постоянно са били извънредно любопитни и нямам самообладание да се впусна в приключението и да следя двойките от първия ред “

Освен с нова водеща, петият сезон на най-забавния любовен риалити формат ще изненада феновете и с още по-вълнуващи тествания за двойките, които ще покажат какъв брой добре се познават и какъв брой мощна е тяхната обич.

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР